Fazekasság határtalanul - szakmai programsorozat az utánpótlás nevelés és közösség építés jegyében

(CSSP-E-TARGYALKOTO-SZ-2019-0111)

Egyesületünk ( Tata és Térsége Kézműves Egyesület) több pályázati programra is nyert támogatást az idei évre, mely az elmúlt évekhez hasonló együttműködésekre épült.

CSSP-E-TARGYALKOTO-SZ-2019-0111 azonosítószámú „fazekasság határtalanul-szakmai programsorozat az utánpótlás nevelés és közösség építés jegyében” című nyertes pályázatunk  programjaként 2020.03.16-20-ig Molnárné Tamás Anetta Fazekas mester műhelyében egy alkotói héten vehetnek részt az iskolák szakoktatói által kiválasztott legtehetségesebb fazekas diákjaik, mely felkészítő jutalom tábor, hogy méltón képviselhessék intézményüket az Országos Fazekasmester Találkozó és Konferencia ,,inas párbaj” versenyén. A párbaj   nyertesei (1-2-3.helyezett) egyesületünk (Tata és Térsége Kézműves Egyesület) közreműködésével (kiutazás, szállás, ellátás)  képviselik az intézményt  a Szatmárnémetiben, Zilahon és Nagybányán megrendezésre kerülő szakmai versenyeken is.

Az iskolák kérésére még a hétvégén megkezdtük a programot, így a résztvevő diákoknak nem kellett több alkalommal utazni. Ennek következtében a program március 8. és március 12. között lett megtartva.

Szakmai program megvalósítását 2020. évben  a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

 
 

Bővebb felvilágosítás:

Molnárné Tamás Anetta

Tata és Térsége Kézműves Egyesület Elnöke

Tel.:+3670 3785053

E-mail.: molnarneanetta@gmail.com

Támogatóink

41615-17159-nka-3