Szappan, Montázsolt termékek

Erdélyi Krisztina

2896 Szomód, Tatai út 17
Telefon: +36 70 660 4760
Email: small972@gmail.com
Weboldal: www.kdekor.meska.hu

A Tata és Környéke Kézműves Egyesület tagjaként egyedi, igényes kidolgozású ajándék- és dísztárgyakat, lakásdekorációkat és használati tárgyakat készítek, melyekből mindig egy darab vagy egy készlet készül, soha nincs két egyforma. Kérésre megrendelésre is dolgozom.

Az alapokat részemre egyedileg készítik – nem lézervágott, nem tömegcikkek és nem tucatáruk – rétegelt lemez és fa (pl. esztergált kerek dobozkák, zokni párkeresők) felhasználásával. Némely alap saját készítésű. Amennyiben lehetőségem van rá, igyekszem újrahasznosított faanyagokkal is dolgozni. Különböző technikákkal, aprólékosan díszítek. A leggyakrabban alkalmazott technikáim a decoupage, transzfer, festés, stencilezés. Kizárólag minőségi Pentart és Cadence termékekkel dolgozom, kiegészítve azokat tartós, esetenként időjárásálló lakkokkal.

Készítek üdvözlő táblákat, kopogtatókat, fali kulcstartókat, hűtőmágneseket, különféle tálcákat, szalvétatartókat, díszdobozokat, mécsestartókat, egyensúly bortartókat, zoknipárosítókat, feliratokat helyiségekre, adventi boxokat. Ezek díszítésére többnyire a magam által gyűjtött és festett termékeket használom, tűzéses technikával készítem, így évről-évre felújítható.

A textil sem áll távol tőlem, így hát műhelyemben készülnek textiltáskák (pamutvászon, farmer), melyek bevásárláskor is remek alternatívái a műanyag szatyroknak, és alkalmanként egyéb textilalapú apróságokat, például illatpárnákat és levendulazsákokat is varrok, illetve készülnek textil és filc ajtódíszek is.

Terveimben sok egyéb apróság szerepel, a termékkínálatom folyamatosan bővül.

Erdélyi Kriszta
K-dekor