Tehetséggondozó táborok

Bentlakásos kézműves tábor Molnárné Tamás Anetta, tatai fazekasmester műhelyében. Azoknak a tehetséges fiataloknak, akik az ország fazekasságot oktató intézményeinek szakoktatói szerint a szakma jeles képviselőivé válhatnak a jövőben, minden olyan gyakorlati és elméleti tudást szeretnénk átadni a program során, melynek köszönhetően egy elhivatott szakember kerülhet ki majdan az életbe. Reményeink szerint a program a tehetséges fiataloknak a tudás vágyát oly mértékben növeli, melynek következményeként innovatív, folyamatosan fejlődő, tudását átadni vágyó szakemberek kerülhetnek ki az iskolákból, akik éltetni tudják a szakmát, mesterséget a jövőben is.
A program és a hozzá kapcsolódó kiegészítő tevékenységek során az ifjak az oktatóik által felmért egyéni tudásukhoz igazodó képzésben fejlődhetnek, a kis létszám lehetővé teszi, hogy a mesterek minden mozdulatukat figyelemmel kísérjék és fejlesszék.
A program elméleti és gyakorlati oktatásból tevődik össze, valamint kiegészül egy szakmai, tanulmányi kirándulással. A tábor ideje alatt készült tárgyakból kiállítást szervezünk egy helyi galériában, mely szabadon látogatható egy hónapon át. Ezzel szeretnénk hozzájárulni a tehetségek bemutatásához a közönség számára.

Bővebb felvilágosítás:

Molnárné Tamás Anetta

Tata és Térsége Kézműves Egyesület Elnöke

Tel.:+3670 3785053

E-mail.: molnarneanetta@gmail.com

Támogatóink

41615-17159-nka-3